16-11-05

Rolling Stones bezorgen bewoners San Francisco oorpijn

De Rolling Stones zullen hun concert in San Francisco niet snel vergeten. De concertorganisatoren van het SBC-Parkstadion draaiden de geluidsknop immers flink naar beneden na klachten van buurtbewoners. "We hebben enkele kleine wijzigingen doorgevoerd aan de luidsprekers", aldus een woordvoerder.   

Talrijke mensen die in de buurt van het stadion wonen, hadden bij het bestuur van San Francisco hun ongenoegen geuit over de geluidsterkte van het concert. "Het was luid, een echte shock. Het was gewoon niet te verdragen", aldus Bob Davis, de voorzitter van de plaatselijke cultuurvereniging.   

Verstoring van de rust
Een vrouw die zichzelf bestempelt als fan van de Rolling Stones, ergerde zich op haar beurt aan de brutale verstoring van de rust. "Ik heb absoluut niets tegen de Rolling Stones, maar het is niet omdat de muzikanten zo oud zijn dat ze hun muziek zelf niet meer horen, dat ze het volume zo hoog moeten draaien", aldus een man, die drie kilometer van het SBC-Parkstadion woont.   

De Rolling Stones zijn al sinds midden augustus dit jaar op tournee in de Verenigde Staten om hun nieuwste album A Bigger Bang voor te stellen. Daarna gaat het richting Zuid-Amerika, Australië, Azië en in de zomer van volgend jaar staat Europa op de touragenda.

(Bron: www.hln.be )

22:43 Gepost door | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.