11-11-05

Nieuw album Madonna in avant-premiere te koop bij eXtraZone

Op donderdagavond 10 november om middernacht openen 13 filialen van de Belgische multimediaketen eXtraZone hun deuren om als eerste wereldwijd “Confessions On A Dancefloor”, het nieuwe album van de Amerikaanse superster Madonna, te verkopen. Daarbovenop krijgt iedere koper er die avond een exclusieve (nergens anders te verkrijgen) Madonna-poster van 70 op 100 cm gratis bij. Nergens ter wereld, noch via de klassieke winkelkanalen noch via internet zal het album vooraf vrijgegeven worden. Ook leuk om te weten, de cd’s zullen gebracht én verkocht worden door Ronn Moss en Hadise.


Danceplaat

Sun-journaliste Veronica Newton, die het album in wereldwijde première reeds gehoord heeft, omschrijft “Confessions On A Dancefloor” als een fantastische danceplaat. “Iedereen die dacht dat Madonna was afgetreden als Queen Of Pop, is fout en kan meteen opnieuw een knieval slaan”, vindt Newton. Madonna zelf zegt: “Ik wil dat de mensen uit hun zetel springen en heel het album lang de tijd van hun leven beleven.” Newton kan dit alleen maar bevestigen. “Het album waar alle nummers tegen elkaar aanplakken zonder pauze, klinkt alsof je in de woonkamer een privé Ministry Of Sound DJ-sessie krijgt aangeboden”, aldus een enthousiaste Newton.


Verschillende eXtraZone winkels
De eXtraZone-winkels die openen, zijn die van Oostende, Roeselare, Gent, Brussel Centrum Wolvengracht, Lier, Turnhout, Mol, Bergen, Charleroi, Namur Saint-Jacques, Liège Longdoz, Sint-Truiden en Sint-Niklaas Station. De winkels blijven open van 0u00 tot 01h00.


Diezelfde nacht zal ook het nieuwe album van Hooverphonic, de dubbel-CD “No More Sweet Music” , in exclusiviteit te koop zijn bij eXtraZone.
eXtrazone  telt 53 winkels, verspreid over heel België en biedt naast CD’s ook een ruim aanbod DVD’s en games aan alsook game-consoles, accessoires en in acht filialen boeken.

(Bron: http://www.hln.be )

01:36 Gepost door | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.