11-11-05

Menno eruit, maar: ze houdt van hem!

Menno tijdens een eerdere weekopdrachtOpnieuw leverden Big Brother-bewoners Rob en Menno een nek-aan-nek-race op de nominatiebank, waarin Menno dit keer aan het kortste eind trok. Met 21 procent van de stemmen (Rob 22 procent) moest hij zojuist het huis verlaten.

Zijn maatje Ingrid viel dat zichtbaar zwaar, maar het zorgde er ook voor dat het hoge woord er eindelijk uit is: 'Ik houd van je!'

Want de relatie tussen Menno en Ingrid - voor zover je überhaupt van een relatie kunt spreken - knipperde behoorlijk. Aanvankelijk startten ze als een soort maatjes om de periode in het huis beter door te kunnen brengen, maar Menno liet al vrij snel doorschemeren meer voor haar te voelen. Ingrid hield de boot af. Er kwam een dipje en afgelopen week sprak Ingrid nog haar angst uit dat het misschien wel een vervelende kutdwerg was. De verzoening kwam ook weer en vanavond dus die langverwachte liefdesverklaring.

Over zijn verblijf in het huis zegt Menno: "Een vakantie die psychologisch verschrikkelijk veel met je doet. Dat valt niet uit te leggen." Hij kreeg het dan ook zwaar te verduren. Menno wilde koste wat kost niet te veel over zijn privéleven of standpunten kwijt en dat brak hem na een tijdje op. De bewoners zeiden niet te weten wie hij was waardoor hijzelf ook in een identiteitscrisis leek te belanden. Uiteindelijk werd hij verstoten, waardoor hij de laatste tijd erg eenzaam was.

Ik vind het jammer dat Menno moest vertrekken, ik dacht echt dat hij aan het Spring-in-'t-Veld-syndroom leed: telkens wel op de nominatiebank doordat je medebewoners je niet moeten, stug volhouden en uiteindelijk als winnaar naar buiten lopen. Maar het mocht niet zo zijn. Ik zal hem missen in het Aalsmeerse huis.
(Bron: zappen.blog.nl)

01:13 Gepost door | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.