Frans BauerFrans Bauer wordt steeds meer in het nauw gedreven. Zo kwam vandaag het bericht dat de Tros-achterban de volkszanger 'achterbaks' vindt. En een kat in het nauw, maakt rare sprongen. Bauer legde gisteren bij Barend & Van Dorp nog eens uit waarom Slapen Bij Frans Bauer volgens hem geoorloofd is. Naast een te verwachten uitspraak - Bauer is niet van plan de schade van de Tros te betalen - ook een opmerkelijke: Volgens Frans had Slapen Bij Frans Bauer nooit bij de Tros uitgezonden kunnen worden.

"Ik begrijp best dat de Tros deze registratie van de 538-actie had willen uitzenden, dat had ik ook het liefst gewild, maar dat kan niet. De Tros is een publieke omroep, ik kan daar niet mijn cd promoten en de sms-actie kan er niet ten goede van Villa Pardoes komen. Dat gaat gewoon niet", aldus Bauer.

Nu is Zappen.blog.nl niet heel goed ingelicht in de restricties over sms-acties bij publieke omroepen. Maar we weten wel dat de Postcodeloterij de meeropbrengst van de belspellen altijd ten goede laat komen aan goede doelen - nu bij Talpa en toen bij de Tros.
(Bron: zappen.blog.nl)