09-11-05

Roel springt uit zijn vel na verdwijnen geld

Roel is pissedKan u zich nog herinneren dat Big Brother bewoner Roel 10.000 euro bij elkaar verzamelde door stiekem te roken? En dat hij dat geld alleen mocht houden als hij het geheim kon houden tot aan zijn vertrek? Wel, de sympathieke Rol lijkt te kunnen fluiten naar zijn kapitaaltje. Medebewoners hebben het gisteren weggegrist, waarna Roel begrijpelijk uit zijn vel sprong.

Wat er precies gaande is, blijft vooralsnog onduidelijk. Roel is deze week genomineerd en moet dus mogelijk donderdagavond het huis verlaten. Daartoe zocht hij een nieuwe verstopplaats voor het geld, dit keer in de slaapkamer.

Ingrid jat het geldHet lijkt er op dat Big Brother weer geheime missies heeft uitgedeeld. Ingrid moet naar de dagboekkamer komen waarna ze regelrecht naar Roels verstopplaats gaat en het geld pikt. Naar mijn weten heeft Roel nooit iets losgelaten over zijn geheime missie. Als je als waakhond dan verklikt waar het verstopt is, kan natuurlijk iedereen het vinden. Als Roel daadwerkelijk zijn geld kwijt is hierdoor, vind ik dat verschrikkelijk flauw.

Maar er is meer gaande. Rob loopt zenuwachtig heen en weer en ook andere bewoners vertonen raar gedrag na hun bezoek aan de dagboekkamer. De ware toedracht achter dit alles zal hopelijk duidelijk worden in de tv-uitzending, als we zien wat er zich in de dagboekkamer afspeelt.
(bron: zappen.blog.nl)

12:56 Gepost door | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.