08-11-05

Ten Brink draait verschrikkelijk All You Need Is Love eigenhandig nek om

Robert Ten BrinkJe kunt veel van Robert Ten Brink zeggen, maar niet dat hij niet eerlijk is. Even wat quotes van Robert op een rijtje:
- Ik ging het jeugdjournaal alleen maar presenteren om met mijn kop op de tv te komen
- Die hele Televizier-ring kan me gestolen worden nu ik deze toespraak van Paul McCartney heb gehad
- Ik vind All You Need Is Love een verschrikkelijk programma

En dus komt het niet als een verrassing dat Media log meldt dat Ten Brink donderdag aan zijn laatste seizoen All You Need Is Love begint.De presentator vindt het programma 'enorm bewerkelijk'. "Een quiz presenteren daar kun je mij 's nachts voor wakker maken. Maar bij All You Need ben ik ook eindredacteur en zit ik maanden in het proces van redactie, montages, ruzies en toestanden."

Nu er één schaap over de dam is: ook ik vind All You Need een verschrikkelijk programma. Zo zoetsappig, om misselijk van te worden. Hele bevolkingsstammen denken er echter anders over. Toen het programma in 1991 op de Publieke Omroep kwam, keken er 3 tot 4 miljoen mensen naar. De overstap naar SBS heeft heel wat klantjes gekost, maar het programma won in 1993 wel de Televizier-ring.

Qua quizzen presenteert Ten Brink alleen nog Weekend Miljonairs. In het verleden praatte hij ook Lingo en Stop De Strop aan elkaar. Het lijkt me niet onwaarschijnlijk dat Ten Brink binnenkort met een nieuwe spelshow op de proppen komt, want als ik het goed begrijp houdt hij straks zeeën van tijd over als All You Need.. wegvalt.

All You Need Is Love, donderdag 20.30 uur, SBS 6

(bron: zappen.blog.nl )

17:28 Gepost door | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.