08-11-05

Kees & Co stopt, maar is nog lang niet weg

Kees & CoKees is klaar. RTL Boulevard meldde vanavond dat de populaire comedy-serie Kees & Co stopt. Hoofdrolspeelster Simone Kleinsma kan de hitserie niet langer combineren met haar theaterwerkzaamheden voor Joop van den Ende.

Toch zijn we voorlopig nog niet van Kees & Co af. Naast de nieuwe serie die nog uitgezonden gaat worden, herhaalt RTL oude afleveringen fanatiek. Actrice Esther Roord: "Je tekent voor één keer uitzenden en twee keer herhalen, maar het komt vijf keer voorbij."


Kees & Co loopt sinds 1997 en is gebaseerd op een Britse comedy. In 2001 hing de serie aan een zijden draadje toen hoofdrolspeler Rik Hoogendoorn besloot te stoppen. In de serie vond Simone echter haar nieuwe liefde in Victor Löw. Niet geheel ontoevallig gaan Kleinsma en Löw nu samen spelen in het theaterstuk One Flew Over The Cuckoo's Nest.

Wel jammer dat Kees & Co stopt, anderzijds moet je een hitserie niet te lang uitmelken. Dan wordt het vaak een slap aftreksel van wat het ooit is geweest. En aangezien Vrienden Voor Het Leven ook een decennium lang is herhaald, zien we voorlopig nog genoeg familie Heistee op tv
(bron: zappen.blog.nl)

20:07 Gepost door | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.